• Imate pitanje? (011) 805-29-34 (063) 468-438
    (069) 1779-206
  • MiboPlast lokacija Smederevski put 24, Grocka, Beograd
  • Besplatan upit

PVC i ALU venecijaneri po meri

Proizvodnja, ugradnja, zamena i servisiranje venecijanera
Naručivanje

Pvc / ALU venecijaneri po meri

PVC / ALU venecijaneri su estetski dodatak-ukras enterijera ali i dobra zaštita od sunca i radoznalih pogleda. Venecijaneri se ugrađuju i šteluju lako tako da se može fino štelovati nivo kolčini svetlosti u prostoriji. Venecijaneri se sastoje od metalne plastificirane kutije, mehanizma za otvaranje i zatvaranje, kanapa i šipke za regulaciju, kao i PVC traka u željenoj boji. Primetna je ušteda struje u letnjim danima za klimatizaciju prostorija jer spušteni venecijaneri odbijaju dosta sunčevih zraka i direktno zagrevanje prostorija.

Pre nego si izvrši izrada i ugradnja pvc venecijanera, možete odabrati dezen-boju venecijanera prema svojoj želji odnosno prema stolariji koju imate. Takođe, ako želite i umete, možemo vam poslati na adresu poručene venecijanere koje ćete sami montirati.

  • PVC / ALU venecijaneri se lako montiraju i održavaju.
  • PVC / ALU venecijaneri se lako održavaju - peru i vrlo su zahvalni za održavanje.
  • PVC / ALU venecijaneri se postavljaju na prozorima i vratima sa unutrašnje strane po želji i meri kupca. Mogu se naknadno uvek postaviti.

 

PVC / ALU venecijaneri se izrađuju po meri i želji kupca. Takođe, venecijaneri mogu doći kao unapred ugrađeni uz naručenu pvc ili alu stolariju.

Finim štelovanjem venecijanera se kontroliše nivo svetlosti u prostoriji. Venecijaneri vrlo dobro odbijaju sunčeve zrake..

Po želji ćete uvek moći da imate potpuni pregled izvan prostorije ali i zaštitu od pogleda komšija koji žele da zavire u unutrašnjost vaše sobe.
Obzirom da odbija sunčeve zrake, venecijaner štedi struju izraženo u procentima koji nisu zanemarljivi.

PVC / ALU venecijaneri MIBOLPAST