• Imate pitanje? (011) 805-29-34 (063) 468-438
    (069) 1779-206
  • MiboPlast lokacija Smederevski put 24, Grocka, Beograd
  • Besplatan upit

Balkonska ALU vrata

Proizvodnja, ugradnja, zamena i servisiranje ALU balkonskih vrata
Naručivanje

Balkonska ALU vrata

U opciji ALU balkonskih vrata nudimo proizvode izrađene od alu profila bez termo prekida i sa termo prekidom..

Balkonska vrata se izrađuju po meri i vašoj želji i mogu biti klasična, jednokrilna, dvokrilna, klizna ... itd. Balkonska ALU vrata mogu biti sa staklom najrazličitijeg dezena.

Takođe mnogima atraktivna opcija izrade balkonskih vrata je otklopno - nagibno - klizni sistem. Posebni namenski okov omogućuje da primenom klasičnih okretno - nagibnih sistema profila dobijamo alu balkonska vrata sa kliznim otvaranjem.

Odabir sistema profila od kojeg će se izrađivati ovi građevinski elementi je od presudnog značaja za izgled ,funkcionalnost i termičku izolaciju.Za termičku izolaciju je od velikog značaja izbor vrste stakla (najveća površina prozora i balkonskih vrata je staklo) .Sa estetskog aspetka je presudan izbor vrste stakla i izbor ukrasa stakla , gde možemo zadovoljiti najrazličitije ukuse.

Prilikom odabira balkonskih vrata našim klijentima nudimo širok izbor dodatnog pribora i opreme(roletne, komarnici, okapnice ... itd).Pravim ili pogrešnim izborom opreme balkonskih vrata se može značajno unaprediti ili unazaditi funkcionalnost i izgled tih građevinskih elemenata.

  • ALU balkonska vrata odlično dihtuju i lako se održavaju.
  • Balkonska ALU vrata su čvrsta i otporna na habanje.
  • Oblik i dimenzije balkonskih vrata mogu biti po vašoj želji.
ulazna pvc vrata

Balkonska ALU vrata izrađuju se od visokokvalitetnih alu profila.

ALU balkonska vrata se koriste svuda gde je potrebno ostvariti dobro dihtovanje i čvrstoću.

Balkonska ALU vrata pored dobrog dihtovanja ostvaruju dobru zvučnu izolaciju i potrebnu protivprovalnu zaštitu. Odlično zabravljivanje vrata garantuje bezbednost.
Cena balkonskih ALU vrata u odnosu na PVC vrata je nešto veća i u skladu sa potrebama kupca. Naručena balkonska alu vrata isporučujemo i ugrađujemo prema specifikaciji i dogovoru sa vama u tačno određenom roku. Nakon ugradnje, MiboPlast će na vaš zahtev proveriti ispravnost stolarije ako je to potrebno.

Balkonska ALU vrata Miboplast

ulazna pvc vrata
ulazna pvc vrata