• Imate pitanje? (011) 805-29-34 (063) 468-438
    (069) 1779-206
  • MiboPlast lokacija Smederevski put 24, Grocka, Beograd
  • Besplatan upit

PVC prozori

Proizvodnja, ugradnja, zamena i servisiranje pvc prozora
Naručivanje

Pvc prozori

PVC prozori su u poslednje vreme postali veoma popularni u građevinarstvu. Kada je u pitanju zamena stare stolarije, pvc prozori uspešno zadovoljavaju sve potrebne zahteve. U opciji PVC prozora nudimo proizvode izrađene od PVC profila Inoutic - Nemačka.

  • PVC prozori se lako održavaju.
  • Cena PVC prozora je povoljna i prati nivo kvaliteta istih.
  • Dobra termoizolacija kao i zaštita od buke su glavne karakteristike ove vrste prozora.

Našim klijentima za izradu prozora predlažemo PVC profile zbog njihove bolje termičke izolacije u odnosu na aluminijum. Primenom PVC profila za izradu prozora i balkonskih vrata dobijaju se građevinski elementi koji praktično ne zahtevaju nikakvo održavanje za razliku od drvene stolarije. Sa estetskog aspekta primenom PVC-a dobija se moderan izgled spoljašnjosti fasade zahvaljujući atraktivnim konturama profila.

PVC prozori imaju šira krila i štokove nego drveni prozori (vidna širina štoka i krila PVC prozora ukupno iznosi od 115mm do 140mm u zavisnosti od sistema profila). Profili koje mi koristimo. Spojevi (varovi) PVC profila se rade na takozvanim ”četvoroglavim” mašinama za zavarivanje PVC profila poslednje CNC generacije sa velikom preciznošću i kvalitetom. U našoj ponudi prozora i balkonskih vrata , osim klasičnih pravougaonih oblika stolarije,se nalaze mnogima privlačni lučni prozori i balkonska vrata. Takođe mnogima atraktivna opcija izrade balkonskih vrata je otklopno - nagibno - klizni sistem. Posebni namenski okov omogućuje da primenom klasičnih okretno - nagibnih sistema profila dobijamo PVC balkonska vrata sa kliznim otvaranjem. Odabir sistema profila od kojeg će se izrađivati ovi građevinski elementi je od presudnog značaja za izgled ,funkcionalnost i termičku izolaciju.Za termičku izolaciju je od velikog značaja izbor vrste stakla (najveća površina prozora i balkonskih vrata je staklo) .

Sa estetskog aspetka je presudan izbor vrste stakla i izbor ukrasa stakla , gde možemo zadovoljiti najrazličitije ukuse. Prilikom odabira prozora i balkonskih vrata našim klijentima nudimo širok izbor dodatnog pribora i opreme(roletne, komarnici, okapnice, grilje idt.).Pravim ili pogrešnim izborom opreme prozora ili balkonskih vrata se može značajno unaprediti ili unazaditi funkcionalnost i izgled tih građevinskih elemenata.

Zahvaljujući petokomornim profilima i tehnici izrade, pvc prozori pružaju zaista odlične termoizolacione efekte. Pre svega, sa zamenom pvc stolarije na bilo kom delu objekta, efekat zaštite se primećuje odmah. Naravno, pored toga što sama pvc stolarija obezbeđuje termička svojstva, sama nije dovoljna u potpunoj termoizolaciji objekta. Tu se pre svega misli na pravilno dihtovanje, stručna obrada špaletni, fasada ... itd.

Takođe, veoma važan segment u izolaciji objekata odnosno prostorija spada i "zvučna izolacija". Nije svejedno ako je vaš stan pored ulice koja je jako prometna i bučna. Tada se umesto drvenih prozora preporučuje ugradnja pvc prozora. Efekat zaštite od buke je imponzantan.
Cena pvc prozora se kreće od do na tržištu. Postoji veliki broj prodavaca prozora koji ne zadovoljavaju osnovne kriterijume koje smo naveli. Takođe, često se može naći i prodaja PVC stolarije na kilo. Naravno, takvu stolariju treba izbegavati. Mi u našem proizvodnom pogonu izrađujemo stolariju koja će zadovoljiti sve upotrebne zahteve. Naručene pvc prozore isporučujemo i ugrađujemo prema specifikaciji i dogovoru sa vama u tačno određenom roku. Nakon ugradnje, MiboPlast će na vaš zahtev proveriti ispravnost stolarije ako je to potrebno.

PVC prozori Miboplast