• Imate pitanje? (011) 805-29-34 (063) 468-438
    (069) 1779-206
  • MiboPlast lokacija Smederevski put 24, Grocka, Beograd
  • Besplatan upit

PVC STOLARIJA

PVC STOLARIJA

PVC stolarija je naš osnovni posao. Od samog početka u oblasti pvc stolarije smo uveli INOUTIC program za pvc profile. Takođe, za okove smo odabrali nemačkog proizvođača SIEGENIA AUBI. Spoj ova dva kvaliteta garantuje da pvc stolarija bude izrađena po standardu i ispuni sve propisane zahteve kupca.

Obzirom da se danas na tržištu mogu pronaći razni pvc profili i okovi, kupac je uvek u dilemi šta da odabere ? MiboPlast svojim dugoodišnjim iskustvom u izradi i ugradnji pvc stolarije definitivno ne odustaje od prvobitne ideje da samo kvalitet pobeđuje ! Naš posao nije da napravimo kvantitet na uštrb kvaliteta stolarije. Naša proizvodnja se bazira na garantovanom kvalitetu pomenutih nemačkih brendova a montaža pvc stolarije je stručna i profesionalna.

PRODAJA I CENE PVC STOLARIJE

Naša prodaja stolarije se zasniva na narudžbini, a obuhvata uvek i montažu. Međutim, ako želite samo da kupite stolariju bez montaže, možemo vam je prema definisanim merama izraditi i isporučiti. Dobićete neophodne savete i preporuke kako se ugrađuje pvc stolarija ? Cene pvc stolarije se kreću od do, u zavisnosti od mnogo faktora. Nadamo se da ste pročitali naš blog "saveti za izbor pvc stolarije".

Cena pvc stolarije je najvažniji faktor kod izbora iste. Ako pogledamo šta se sve može napraviti od pvc-a, jasno je da se može ostvariti značajna ušteda. Recimo, umesto teških pregradnih zidova na balkonu ili terasi upotrebom pvc profila - sendviča se postiže daleko bolji efekat.

Mi uvek predlažemo kvalitetno rešenje koje nije nije jeftino ni skupo, ali se prednosti koje nudi kvalitetna pvc stolarije višestruko isplati. Naravno, jeftina pvc stolarija u pogledu trenutnog budžeta može biti interesantna ako kupac ne želi da ulaže za sebe odnosno želi brzo rešenje. Prilikom zamene stolarije drvene, alu ili pvc treba voditi računa o mnogim faktorima. Zato smo mi tu da vam ponudimo najpovoljnje rešenje.

Zamena drvene stolarije pvc ili alu stolarijom je dobar izbor zato što se anuliraju sve anomalije koje ima drvo izloženo vremenskim uticajima. Obzirom da su kod nas klimatski uslovi takvi da sve češće imamo potrebu za klimatizacijom prostorija, pvc prozori i pvc vrata su se pokazala kao idealna.

KVALITET PVC STOLARIJE

Kvalitetna pvc stolarija treba da obezbedi sve što po standardu predviđa njen proizvođač. Upotreba kvalitetnog materijala ne garantuje ukupan kvalitet stolarije ako se prozori, vrata i ostali dodaci ne urade kvalitetno. Upotrebom jakih čelilnih profila i stručnim sklapanjem se izbegava krivljenje pvc stolarije čak i pri većim širinama od propisane. Čelična konstrukcija koja je osnova pvc prozora sama po sebi je veoma jaka da može podneti sva statička opterećenja prozorai vrata.

VEK TRAJANJA PVC STOLARIJE

Ranijih godina, dok je kod nas izrada i ugradnja pvc stolarije još uvek bila u povoju, često smo mogli čuti da ljudi ne vole pvc jer je navodno štetan po zdravlje. Takođe, zaljubljenici u drvo su diskutovali kako su drveni prozori bolji jer dišu i duže traju. Sve nedoumice su se vremenom počele gasiti jer su se i tehnologija izrade kao i izbor materijala unapredili do te mere da je vek trajanja pvc stolarije zaista dug. Kvalitetna pvc stolarija može bez ikakvih problema trajati nekoliko decenija. Za duži vek trajanja stolarije, potrebnu je istu zaštititi od direktnog izlaganja sunčevim zracima (roletne). Međutim, tehnologija izrade je napredovala i u tom smislu da je pvc danas visokootporan na UV zračenje.

NEDOSTACI PVC STOLARIJE

PVC stolarija praktično da nema nedostataka ako se uradi i ugradi kako treba. Izbor materijala, način sklapanja i ugradnje garantuju da će pvc stolarija podneti sve zahteve koji se pred njom stavljaju. Mi upravo takvu stolariju godinama unazad proizvodimo, ugrađujemo i održavamo na zadovoljstvo naših kupaca i nas samih.