• Imate pitanje? (011) 805-29-34 (063) 468-438
    (069) 1779-206
  • MiboPlast lokacija Smederevski put 24, Grocka, Beograd
  • Besplatan upit

PVC podprozorske daske

Proizvodnja, ugradnja i zamena
Naručivanje

Pvc daske

PVC podprozorske daske se ugrađuju sa unutrašnje strane ispod prozora i služe kao naslon ili mesto za saksije i ostale predmete. Pored toga, podprozorska daska prekriva donji deo špaletne ispod prozora. Najvažniji segment kod uzbora i ugradnje pvc daske je njena širina/dubina. Ne bi trebalo da daska viri van prozorskog okvira više nego što je zavučena ispod prozora zbog stabilnosti. Orijentaciona širina daske se kreće od 10-35 cm. Ovde samo napominjemo bitne stvari za pvc daske a širina i dužina pvc daske ne utiče na konačnu cenu ugrađene pvc stolarije jer se podrazumeva da svuda gde je potrebno bude ugrađena pvc podprozorska daska.

  • PVC daske se lako održavaju. Potrebno ih je samo prebrisati vlažnom krpom ili rastvorom deterdženta za pranje posuđa. Pri tome ne treba koristiti žicu za suđe već samo trulex ili meku stranu sunđera za pranje.
  • PVC daske se montiraju prilikom ugradnje prozora. Naknadno montiranje daske je moguće ali zahteva malo više posla.
  • PVC daske mogu biti i po želji kupca u smislu dezena odnosno boje: najpopularnije su bele daske, imitacija drveta, mermer, hrastova kora ... itd. Miboplast ugrađuje pvc daske odmah prilikom ugradnje prozora ali je svakako moguće i naknadno montirati daske po želji.
pvc daska

 

PVC daske se izrađuju u standardnim dimenzijama u smislu širine i dužine, a ugradbena dužina i širina se definišu po potrebi. Preporuka je da daska ispod prozora ne treba da bude preširoka već da tu bude maksimalno do 10-15 cm izvan okvira prozora.

PVC daske se izrađuju u raznim dezenima a najčešće i najtraženije su bela boja, imitacija drveta, hrstova kora, mahagoni ... itd.
PVC daske se ugrađuju prilikom ugradnje prozora što je najbolji način da se kompletira celina i ostvari maksimalno dihtovanje. Moguće je naknadno postaviti dasku na već ugrađen prozor.

PVC daske MIBOPLAST

pvc daska
pvc daska