• Imate pitanje? (011) 805-29-34 (063) 468-438
    (069) 1779-206
  • MiboPlast lokacija Smederevski put 24, Grocka, Beograd
  • Besplatan upit

PVC vrata

Proizvodnja, ugradnja vrata, zamena i servisiranje
Naručivanje

Pvc vrata

PVC vrata se već duže vremena ugrađuju na objektima. Kada je u pitanju zamena stare stolarije, pvc vrata uspešno zadovoljavaju sve potrebne zahteve. PVC vrata proizvodimo od PVC profila Inoutic - Nemačka. Okovi su od visokokvalitetnog čelika, čvrsti i obezbeđuju da se pvc vrata ne krive i svoju formu zadržavaju dugo godina.

  • PVC vrata odlično dihtuju i lako se održavaju.
  • Cena PVC vrata je povoljna i prati nivo kvaliteta istih.
  • Dobra termoizolacija i zaštita od buke su glavne karakteristike pvc vrata.
pvc vrata

PVC vrata nalaze široku primenu i mogu biti: ulazna pvc vrata, balkonska vrata, garažna vrata, kao i razna druga vrata za posebne namene. Ulazna vrata se izrađuju od PVC profila po posebnom programu.

Novo u našoj ponudi: pvc vrata dezen drvo. Dakle, možemo za vas izraditi vrata u boji drveta prema paleti

Što se tiče dimenzija svih ulaznih vrata , preproručena maksimalna visina krila vrata je do 220 cm. Balkonska vrata i garažna se izrađuju takođe po meri i želji.

Za izradu konstruktivnih i panelnih ulaznih vrata od PVC profila koristimo sisteme Inoutic

Uz veliki izbor dekorativnih panela

PVC vrata se koriste svuda gde je potrebno ostvariti dobro dihtovanje i zaštitu od buke. Naravno, mi uvek predlažemo ALU vrata kada su u pitanju spolajšnja (ulazna) vrata. Unutrašnja sobna vrata komotno mogu biti PVC..

Kako smo već naveli, sve što važi za PVC prozore važi i za PVC vrata. Zvučna izolacija je obezbeđena tehnikom izrade vrata..
Cena pvc vrata u odnosu na ALU vrata je nešto niža i u skladu sa potrebama kupca. Naručena pvc vrata isporučujemo i ugrađujemo prema specifikaciji i dogovoru sa vama u tačno određenom roku. Nakon ugradnje, MiboPlast će na vaš zahtev proveriti ispravnost stolarije ako je to potrebno.

PVC vrata Miboplast

pvc ili alu vrata
pvc vrata inoutic