• Imate pitanje? (011) 805-29-34 (063) 468-438
    (069) 1779-206
  • MiboPlast lokacija Smederevski put 24, Grocka, Beograd
  • Besplatan upit

Balkonska PVC vrata

Proizvodnja, ugradnja, zamena i servisiranje PVC balkonskih vrata
Naručivanje

Balkonska Pvc vrata

U opciji PVC balkonskih vrata nudimo proizvode izrađene od PVC profila Inoutic - Nemačka.

Našim klijentima za izradu vrata predlažemo PVC profile zbog njihove bolje termičke izolacije u odnosu na aluminijum. Primenom PVC profila za izradu balkonskih vrata dobijaju se građevinski elementi koji praktično ne zahtevaju nikakvo održavanje za razliku od drvene stolarije. Sa estetskog aspekta primenom PVC-a dobija se moderan izgled spoljašnjosti fasade zahvaljujući atraktivnim konturama profila.

Spojevi (varovi) PVC profila se rade na takozvanim ”četvoroglavim” mašinama za zavarivanje PVC profila poslednje CNC generacije sa velikom preciznošću i kvalitetom.

U našoj ponudi balkonskih vrata , osim klasičnih pravougaonih oblika stolarije,se nalaze mnogima privlačna lučna balkonska vrata.

Takođe mnogima atraktivna opcija izrade balkonskih vrata je otklopno - nagibno - klizni sistem. Posebni namenski okov omogućuje da primenom klasičnih okretno - nagibnih sistema profila dobijamo PVC balkonska vrata sa kliznim otvaranjem.

Odabir sistema profila od kojeg će se izrađivati ovi građevinski elementi je od presudnog značaja za izgled ,funkcionalnost i termičku izolaciju.Za termičku izolaciju je od velikog značaja izbor vrste stakla (najveća površina prozora i balkonskih vrata je staklo) .Sa estetskog aspetka je presudan izbor vrste stakla i izbor ukrasa stakla , gde možemo zadovoljiti najrazličitije ukuse.

Prilikom odabira balkonskih vrata našim klijentima nudimo širok izbor dodatnog pribora i opreme(roletne, komarnici, okapnice, grilje idt.).Pravim ili pogrešnim izborom opreme balkonskih vrata se može značajno unaprediti ili unazaditi funkcionalnost i izgled tih građevinskih elemenata.

  • PVC balkonska vrata odlično dihtuju i lako se održavaju.
  • Balkonska PVC vrata su znatno jeftinija od ALU vrata.
  • Oblik i dimenzije balkonskih vrata mogu biti po vašoj želji.
ulazna pvc vrata

Balkonska vrata izrađujemo od INOUTIC PVC profila.

PVC balkonska vrata se koriste svuda gde je potrebno ostvariti dobro dihtovanje i termoizolaciju. Naravno, mi uvek predlažemo ALU vrata kada su u pitanju spolajšnja (ulazna) vrata. Unutrašnja sobna vrata komotno mogu biti PVC..

Balkonska PVC vrata pored dobrog dihtovanja ostvaruju dobru zvučnu izolaciju i potrebnu protivprovalnu zaštitu. Odlično zabravljivanje vrata garantuje bezbednost.
Cena balkonskih pvc vrata u odnosu na ALU vrata je nešto niža i u skladu sa potrebama kupca. Naručena ulazna pvc vrata isporučujemo i ugrađujemo prema specifikaciji i dogovoru sa vama u tačno određenom roku. Nakon ugradnje, MiboPlast će na vaš zahtev proveriti ispravnost stolarije ako je to potrebno.

Balkonska PVC vrata Miboplast

ulazna pvc vrata
ulazna pvc vrata